Over ons

Vincent van Drie

Eigenaar Vincent van Drie heeft het bedrijf op 1 april 2008 op 21-jarige leeftijd opgestart. Na het doorlopen van de management-opleiding op de Bakkers Vakschool te Wageningen heeft hij o.a. gewerkt in Westhampton (New York, U.S.A.) en binnen vele Nederlandse hoogwaardige bedrijven.
Best Bakery Products heeft als doelstelling het toeleveren van kwalitatief hoogwaardig, eerlijk en duurzaam banket & dessert assortiment aan banketbakkerijen, groothandels en horeca afnemers in binnen- en buitenland.
Het team van Best Bakery products bestaat uit ervaren all-round Banketbakkers. Veel van onze medewerkers hebben ervaring opgedaan zowel binnen Nederland als daar buiten.
Momenteel exporteren wij o.a. naar Groot-Brittannië, waar onze producten doorgelevert worden aan sport gerelateerde afnemers zoals bijvoorbeeld; Manchester United, Chelsea, New Castle United en Wimbeldon via onze lokale distributeur. Top afnemers die Top kwaliteit verlangen.

Producten en diensten

Om aan de hoge kwaliteitsnormen te kunnen voldoen is het voor Best Bakery Products absoluut noodzakelijk om ambachtelijke te fabriceren volgens vastgestelde kwaliteits normen. Vanzelfsprekend is het ook van belang dat er op zeer efficiënte wijze geproduceerd wordt om de juiste balans te blijven behouden tussen product en prijs. Doordat Vincent en zijn team door studie, (vervolg) trainingen en ervaring volledig op de hoogte is van de allerlaatste technieken, materialen en de beste ingrediënten zijn wij goed in staat het Best Bakery products assortiment op een zeer concurrerende efficiënte wijze te produceren dit met zoveel mogelijk natuurlijke eerlijke ingrediënten.
Nooit concessies doen aan de kwaliteit en altijd starten met de juiste basis, dat garandeert de kwaliteit van ons eindproduct!

Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om contact  op te nemen. Onze contactgegevens vindt u onder de knop contact bovenaan in de navigatiebalk.

N.B.  Alle foto's op deze website betreffen serveersuggesties

Certificeringen